fredag 25. mars 2011

Endelig er vårnyhetene fra IB Laursen på plass i Landbutikken!

Så mye fantastisk fint fra IB Laursen og ALT kom i samlet levering,det liker vi:) veldig fornøyd med denne leverandøren.og det viktigste av alt:du finner ikke disse varene hos Skeidar o.l..forøvrig en uting!

Og så kom det inn en liten levering fra Green Gate, bl annet asjetter og lattekopper i serien Faye,også i melamin,praktisk ute i hagen i sommer:)i skrivende stund forgår det full snøstorm der ute nå men man overlever på dagdrømming..

og jammen kom ikke resten av vårordren inn fra Spicy Vanilla og,absolutt unike og fantastiske klær fra norske Mette Winther:)
Det er vel kanskje et år siden vi hørte om Garden Girl,et svensk firma som spesialiserer seg på hageklær for kvinner.Har sendt en forespørsel til dem nå om å få bli forhandler.Hva tror dere?kunne det være innterresant å ha i butikken tro??
Vi prøver også få tak i en blomsterleverandør som kan/vil levere til oss på Bjorli.har blomstrende planer for bakgården vår i sommer.Kom gjerne med innspill for her er vi lttegrann fersk..eller grønn;)

Legg gjerne inn kommentarer,det blir vi kjempeglade for.
Du kan også legge deg til som følger på venstresida her da blir vi enda mer glad:)

Vårhilsen fra Helene og Tina





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar